In A Cabin With met open studio muzikanten Eurosonic / Noorderslag

12-01-2010 @ 13:42

In A Cabin With komt met een studio in a cabin naar Eurosonic / Noorderslag. Midden op de Vismarkt, in het centrum van Groningen, slaan Maarten Besseling en Jesse Beuker van In A Cabin With hun voor iedereen zichtbare kamp op. Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 januari nodigen zij nationale en internationale muzikanten uit samen de tijdelijke studio in te duiken en nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. Voorbijgangers kunnen van buiten af meekijken en meeluisteren.
In A Cabin With is een project waarbij muzikanten, vaak ook in een voor hun ongebruikelijk samenstelling, in een ongebruikelijke omgeving nieuwe muziek maken.
Een aantal Nederlandse muzikanten vormen tijdens Eurosonic / Noorderslag de basis, waar anderen zich bij aansluiten:

    * Donderdag 14 januari: Sjam Sjamsoedin (Nobody Beats the Drum), The Secret Love Parade
    * Vrijdag 15 januari: Djurre de Haan (awkward i), The Hospital Bombers
    * Zaterdag 16 januari: Odilo Girod (Coparck), leden van Moss

In A Cabin With - Eurosonic / Noorderslag
Vismarkt, Groningen.
Dagelijks van 12 tot 22 uur.
Bij de studio zijn alle eerdere In A Cabin With releases verkrijgbaar.
 
In A Cabin With is een samenwerking van inititiatiefnemer/producer Maarten Besseling en producer Jesse Beuker. Nederlandse muzikanten wordt de mogelijkheid geboden in het buitenland op een bijzondere plek een album te maken. In een inspirerende omgeving wordt nieuwe muziek geschreven, opgenomen en geproduceerd. Elke sessie levert een volledig album op, inclusief artwork, dat geheel gratis te downloaden is van de inacabinwith.com website en in een luxe digifile cd gedistribueerd wordt door V2 Benelux. In A Cabin With wordt ondersteund door Muziek Centrum Nederland.

www.inacabinwith.com