In A Cabin With met Bettie Serveert in Australiƫ

13-10-2009 @ 09:47

15 Oktober stappen In A Cabin With (IACW) producers Maarten Besseling en Jesse Beuker met Peter Visser en Carol van Dyk in het vliegtuig voor een ruim 24 dagen durende trip naar Melbourne Australië.

Tijdens deze trip doen ze drie verschillende opnamelocaties aan: Melbourne, Sydney en Byron Bay. Ze nemen dit keer niet alleen op in 'cabins' maar ook in 2 verschillende opnamestudios van het SAE (School of Audio Engineering), die deze sessie graag wilde sponsoren met studiotijd, verblijf en vervoer.

Van al deze avonturen houden ze een live blog bij waarbij ze elke dag foto's, tekst en wellicht ook video posten. Dus blijf je graag up to date, kijk dan regelmatig even op www.inacabinwith.com of www.inacabinwith.com/site/australia.

Ze zullen met een handvol muzikanten uit Australië gaan werken, een tweetal daarvan zijn al bekend: Andrew Morris en Russel Hopkinson (You Am I). Tijdens deze trip zullen ze laten weten met wie er nog meer gewerkt is en gaat worden!.

In A Cabin With is een project/label van initiatiefnemer en producer Maarten Besseling en producer Jesse Beuker. Nederlandse muzikanten wordt de mogelijkheid geboden in het buitenland op een bijzondere plek een album te maken. In een inspirerende omgeving wordt nieuwe muziek geschreven, opgenomen en geproduceerd. Elke sessie levert een volledig album op, inclusief artwork, dat geheel gratis te downloaden is van de www.inacabinwith.com website en in een luxe digifile CD gedistribueerd wordt door V2 Benelux. In A Cabin With word ondersteund door Muziek Centrum Nederland.
 
Zie ook: www.inacabinwith.com