Hardwell 6 keer genomineerd voor International Dance Music Awards

07-02-2014 @ 21:21

Hardwell, ook bekend als Robbert van de Corput, die afgelopen oktober werd gekozen door DJ MAG tot de #1 DJ van de wereld, ontving maar liefst zes nominaties voor de International Dance Music Awards in Miami.

Hardwell is genomineerd in de categorieën “Best Global DJ”, “Best Producer” en “Best Progressive House/Electro DJ”, evenals “Best Podcast or Radio Mixshow DJ” voor zijn podcast en radioshow Hardwell on Air. Bovendien is zijn hitsingle “Apollo” featuring Amba Shepherd genomineerd voor “Best Electro/Progressive Track” en “Best Featured Vocalist Performance".

Dannic, ook bekend als Daan Romers, plaatsgenoot van Robbert en als artiest verbonden aan het label van Hardwell; Revealed Recordings, is genomineerd in de categorie “Best-Breakthrough DJ”.

Hardwell is als DJ en producer niet meer weg te denken uit de internationale Dance scene. Tijdens de Winter Music Conference in Miami in 2013 won hij twee IDMA’s (International Dance Music Awards) voor ‘Beste Remixer’ en ‘Best European DJ’. De live sets van zijn optredens worden wereldwijd miljoenen keren bekeken en op 27 april 2013 trapte hij zijn eigen wereldtour I AM HARDWELL af in een uitverkochte Heineken Music Hall. Hardwell heeft bovendien zijn eigen muzieklabel, Revealed Recordings, waarop afgelopen jaar alleen al verschillende grote hits als: ‘Spaceman’, ‘ ‘Apollo en ‘Never Say Goodbye’ werden uitgebracht.

www.hardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL
www.revealedrecordings.com