HARDWELL docu 'I AM HARDWELL' wereldpremière in Tuschinski Amsterdam

17-09-2013 @ 18:13

Nederlands nieuwste trots op DJ-gebied, Hardwell, presenteert dit najaar zijn eigen documentaire I AM HARDWELL. De documentaire gaat op 17 oktober tijdens Amsterdam Dance Event in première in het Tuschinski theater in Amsterdam. Voor deze documentaire, werd Hardwell ruim tweeënhalf jaar lang gevolgd door cameraman/regisseur Robin Piree.

Bekijk de trailer van I AM HARDWELL op YouTube

Robin Piree was eerder verantwoordelijk voor de op YouTube zeer populaire Hardwells aftermovies en Q&A concepten. Gedurende de periode dat Piree Hardwell volgde, groeide de 25-jarige DJ/producer uit van aanstormend talent tot internationale superster. De documentaire geeft een intrigerende kijk in het leven van deze jonge ster terwijl zijn internationale succes exponentiële vormen aannam.

Het allesomvattende motto van I AM HARDWELL, ‘If you can dream it, you can do it’, vertaalt de jongensdroom van de destijds 16-jarige Hardwell om ooit de nieuwe #1 dj van de wereld te worden. Een diepgaand interview geeft persoonlijk inzicht op hoe het is om een internationale ster te zijn; de struggle die dit met zich meebrengt en de tomeloze ambitie om constant de zelf gestelde doelen te behalen om aan de top te komen. Met de première van I AM HARDWELL in het oudste bioscooptheater van Nederland wordt wederom een droom van Robbert van de Corput (Hardwell) verwezenlijkt.

Hardwell is als DJ en producer niet meer weg te denken uit de internationale Dance scene. In 2012 werd hij tijdens ADE uitgeroepen tot de #6 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. Tijdens de Winter Music Conference in Miami won hij twee IDMA’s (International Dance Music Awards) voor ‘Beste Remixer’ en ‘Best European DJ’. De live sets van zijn optredens worden wereldwijd miljoenen keren bekeken en op 27 april trapte hij zijn eigen wereldtour I AM HARDWELL af in een uitverkochte Heineken Music Hall. Hardwell heeft bovendien zijn eigen muzieklabel, Revealed Recordings, waarop afgelopen jaar alleen al verschillende grote hits als: ‘Spaceman’, ‘Apollo’ en ‘Never Say Goodbye’ werden uitgebracht.

www.hardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL
www.robinpiree.com