Hardwell album knalt binnen op nummer 1 in verschillende charts

23-06-2013 @ 20:39

Het 21 juni uitgebrachte album ‘Hardwell presents Revealed volume 4’ domineert wereldwijd verschillende iTunes charts. Het dance-album is 21 juni direct op #1 de iTunes charts binnen gekomen in Nederland, Japan, Italië en Portugal. In Amerika en Luxemburg staat het album op #2. Wereldwijd eist ‘Hardwell presents Revealed volume 4’ in maar liefst elf landen een plek op in de iTunes album top 5.

Het langverwachte album van Hardwell bevat niet alleen de typische Hardwell knallers; het is bovendien een reflectie van zijn energieke live sets. Hardwell krijgt het wederom voor elkaar om de energie en passie, die kenmerkend zijn in zijn liveshows, vast te leggen in dit ijzersterke album. Exclusief verkrijgbaar op dit album is de nieuwste single ‘Never Say Goodbye’ van Hardwell & Dyro ft Bright Lights. Verder bevat het album acht nog niet eerder uitgebrachte tracks waaronder tracks van de nieuwe generatie Revealed Recordings producers: Dyro, Dannic, Mightyfools, Alvaro en Kill The Buzz. Daarnaast staan vier unieke mash-ups en Hardwells meest recente Beatport # 1 hit Krewella 'Alive’ (Hardwell remix) op dit unieke dance-album.

De albumrelease party vond 20 juni plaats tijdens de Electric Daisy Carnaval week in de Hakkasan in Las Vegas, waar Hardwell resident Dj is. Hardwell werd bijgestaan door Revealed DJ’s Dyro en Dannic. Heather Bright (Bright Lights) gaf een gastoptreden en bracht de single ‘Never Say Goodbye’ live ten gehore.

Hardwell is als DJ en producer niet meer weg te denken uit de internationale dance scene en de vraag naar hem groeit dagelijks. Tijdens Winter Music Conference in Miami won hij twee IDMA’s (International Dance Music Awards) voor ‘Best Remixer’ en ‘Best European DJ’ en draaide hij voor een uitzinnig publiek. Dit optreden is binnen twee maanden ruim 6 miljoen keer bekeken op YouTube. De live set van zijn optreden tijdens Tomorrowland 2012 is ruim 16 miljoen keer bekeken.

Hardwell trapte op 27 april zijn wereldtournee ‘I Am Hardwell’ af in een uitverkochte Heineken Music Hall en werd in 2012 #6 in de DJ MAG Top 100. Op Revealed Recordings werden tevens de meest recente hits van Hardwell ‘Spaceman’, ‘Encoded’ en ‘Apollo’ uitgebracht.

www.hardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL

downloadlink single 'Never say goodbye'