Hardwell ontvangt Platina Award voor Apollo

15-02-2014 @ 11:09

Dj/Producer Hardwell, ook bekend als Robbert van de Corput, is tijdens het programma RTL Late Night op 14 februari verrast met een Platina Award voor zijn wereldhit ‘Apollo’. In Nederland zijn er inmiddels ruim 20.000 exemplaren van ‘Apollo’ verkocht en gestreamd. Onlangs kreeg de track al twee nominaties voor de International Dance Music Awards voor “Best Electro/Progressive Track” en “Best Featured Vocalist Performance”. De track kwam uit op zijn eigen muzieklabel Revealed Recordings. ‘Apollo’ was tevens te horen in een grote tv-campagne van Opel Adam waar Hardwell zelf ook in te zien is.

Naast de twee nominaties voor ‘Apollo’ ontving Hardwell nog vier nominaties voor de IDMA’s in Miami: “Best Global DJ”, “Best Producer”, “Best Progressive House/Electro DJ”, en “Best Podcast or Radio Mixshow DJ” voor zijn podcast en radioshow Hardwell on Air.

De bijzondere en extreem getalenteerde DJ en producer is in korte tijd één van de meest onderscheidende artiesten van de wereld geworden. In 2013 kwam de ultieme bekroning op jarenlang keihard werken; in oktober 2013 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. De afgelopen maanden trad Hardwell over de hele wereld op voor duizenden uitzinnige fans met zijn eigen concert 'I AM HARDWELL'. Tijdens Amsterdam Dance Event in oktober ging de gelijknamige documentaire over de laatste drie jaar van zijn leven in première.

www.hardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL
www.djhardwell.com/docu