Nieuwe single voorloper album Hardwell

09-11-2012 @ 22:03

De getalenteerde DJ en frontman van Revealed Recordings, Hardwell, komt met een spectaculaire nieuwe track ‘Apollo’. Deze single is de opvolger van ‘Spaceman’ die verschillende hitlijsten in Europa (o.a. Frankrijk en België) heeft weten te halen.

'Apollo' wordt op 26 november uitgebracht op Hardwells eigen label Revealed Recordings. Vanaf vandaag is een spectaculaire preview te bekijken en te beluisteren op Youtube: preview Apollo ft Amba Shepherd

Hardwell over ‘Apollo’: Tijdens het produceren kreeg ik kippenvel van de melodie. Ik wist meteen dat dit de opvolger van ‘Spaceman’ moest worden. De titel ‘Apollo’ verwijst naar de stad Houston, waar ik op mijn hotelkamer met deze track ben begonnen.

Tijdens de Revealed Label Night in een uitverkocht Escape tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) deelde HardwellApollo’ voor het eerst met zijn fans. De preview is opgenomen op deze bewuste avond in Escape. Hardwell werd die avond bijgestaan door de andere Revealed artiesten: Dannic, Dyro en Jordy Jazz.

Apollo’ laat de veelzijdigheid en het ongekende talent van de #6 DJ van de wereld zien/horen. De synthetische melodie en electro bassline worden ondersteund door de prachtige stem van de Australische Amba Shepherd, na eerdere samenwerkingen dit jaar met Mitch Crown en Showtek.

http://www.djhardwell.com/

https://twitter.com/hardwell