NL: Zanger Job Bovelander strikt Miss World Nederland voor videoclip

24-06-2012 @ 16:10

Zanger/acteur Job Bovelander heeft voor zijn videoclip bij zijn single ‘Sinds die ene nacht’ een wel heel bijzonder liefje weten te strikken. Niemand minder dan Nathalie Den Dekker, die 15 juni gekozen werd tot Miss World Nederland wordt zijn tegenspeler in de clip.

Voor de 22-jarige Nathalie uit Amstelveen, die Nederland gaat vertegenwoordigen op de Miss World Verkiezing in China op 18 augustus, meteen een leuke nieuwe ervaring en uitdaging.

Nathalie: “Na mijn overwinning komen er allemaal leuke dingen op het pad zo ook de aanvraag voor de clip van Job Bovelander. Ik vind het ontzettend leuk en spannend dat ik zijn grote liefde mag spelen in zijn clip, een enorme uitdaging en ik ben meteen weer een leuke ervaring rijker”.

Job Bovelander heeft de afgelopen maanden in alle rust gewerkt aan zijn allereerste eigen solo-single en die sinds 22 juni uit is. Het Nederlandstalige swingpop nummer werd gecomponeerd en geschreven door Peter de Wijn, Willem van Thiel (Paul de Leeuw) en Pieter van Rijn.

http://jobbovelander.nl/

videoclip

https://twitter.com/#!/jobbovelander

downloadlink single