Leonie Meijer: Het is Kerstmis

15-12-2013 @ 22:49

Leonie Meijer is smoorverliefd te zien in de videoclip van haar kerstliedje ‘Het is Kerstmis (Rijk alleen)’. Leonie schreef het nummer samen met Christon Kloosterboer (Rigby), Tim Eijmaal en Willem van Thiel. Het liedje gaat over Kerst vieren met z'n tweeën, dus wilde ze graag werken met een acteur die haar ideale '(kerst)man' zou kunnen spelen. Derkan Atakan heeft die rol op zich genomen en dat ging naar eigen zeggen heel gemakkelijk en natuurlijk en voelde niet als acteren. Leonie vond het leuk om bij het maken van een kerstvideoclip echt te gaan voor een aanstekelijk verhaal. Iedereen kent dat gevoel wel, dat je een boom gaat kopen en het gedoe om dat ding in je auto te krijgen, of achterop de fiets.. Maar uiteindelijk ben je toch blij dat ie staat!

Leonie over kerst en de liefde: "Waar gaat het uiteindelijk nou om? Dat je het fijn hebt met z'n tweeën of met anderen, toch. Voor mij zit kerstgeluk niet zozeer in grote uitgebreide diners, maar juist in de knusheid."

Bekijk de videoclip

Er gebeurt een hoop rond de blonde popzangeres. Naast het opnemen van deze videoclip heeft zij niet stil gezeten. Onlangs werd haar tweede album ‘Luister maar’ genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Beste Album’. Ook bereikt de CD van Kinderen voor Kinderen, waarvoor Leonie het nummer ‘Moet ik dan altijd een winnaar zijn’, de platina status. Vanaf mei 2014 is Leonie te zien in ‘Expeditie Poolcirkel’, gepresenteerd door Lieke van Lexmond. In september 2014 gaat ‘Haal jezelf uit de droom’ van start, een intieme theatertour die in verschillende theaters in het land te bezoeken zal zijn.

www.leoniemeijer.com

www.facebook.com/pages/Leonie-Meijer-officieel

www.twitter.com/leoniemeijer