Jolanda Zoomer en Frank Verkooyen: verrassend duet

27-05-2013 @ 10:35

Elk jaar verschijnt er wel een verrassend duet dat niet voor de hand ligt. Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer zijn al jaren zowel voor- als achter de schermen muzikaal bevriend, een samenwerking tussen deze twee rasartiesten kon dan ook niet uitblijven.

Afgelopen week verscheen de single 'Jij en ik’ , geschreven door Peter de Wijn, het is de toepasselijke titel van dit uitstekend Nederlandtalige nummer waar in o.a. ‘Motown’ invloeden uit de jaren 60 subtiel zijn verwerkt. Drums, gitaren en vette blazers creëren een prettige ‘live sfeer’. Van de single krijg je goede zin en de melodie blijft gelijk hangen. De kleuring door de
tweestemmigheid is bijzonder fraai en warm en het nummer is niet alleen zeer geschikt voor radio, maar zal ook in het uitgaanscircuit direct bijdragen aan een feestelijke ambiance.

Alle ingrediënten dus voor een hopenlijk grote hit voor dit gelegenheids duo. Beiden hebben hun staat van dienst met eigen hits. Door hun beider eigen deelname aan het SBS6 tv-programma 'Bloed, zweet en tranen' ontstond het plan voor dit duet.

 

http://www.jolandazoomer.nl/

https://twitter.com/frankverkooyen
https://twitter.com/JolandaZoomer

downloadlink single

Jolanda Zoomer & Frank Verkooyen
single: Jij en ik
label: Didhit Musicfiles,
release: 21 mei 2013