TREY SONGZ is 'Ready' voor Nederland

19-05-2010 @ 23:08

Op 21 mei verschijnt het album van Trey Songz genaamd ´Ready´. Het album verscheen eind 2009 in de Verenigde Staten, waar het de #3 positie bereikte in de Billboard 200. De eerste single is ´Say Aah´ featuring Fabolous, ´Say Aah´ bereikte destijds de top 10 in de Billboard 100 in Amerika. 

Zaterdag 29 mei speelt ´Trey Songz & live band´ in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Angelo King.

Sinds zijn debuut in 2005 maakt Trey één van de meest toegejuichte en meeslepende R&B muziek van het decennium. Zijn eerste twee albums ´I Gotta Make It´ (2005) en ´Trey Day´ (2007), leverde een drietal top tien singles op; ´Girl Tonight´, ´Last Time´ en ´Can´t Help But Wait´. Met het laatstgenoemde nummer vergaarde Trey de fel begeerde Grammy nominatie voor Best Male R&B Vocal Performance, deze nominatie was de bevestiging van het vertrouwen wat de wijlen Ahmet Ertegun van Atlantic Records in Trey had. Ertegun zei over Trey "one of the most promising R&B artists we have had since we started the company 60 years ago." Nu, met de release van ´Ready´, is Trey Songz meer dan klaar om zijn plek bij de R&B grootheden te claimen.
 
TREY SONGZ
Album: Ready
Releasedatum: 21 mei 2010
warner music

www.treysongz.com