Trey Songz op 24 januari 2013 naar HMH

06-10-2012 @ 13:17

Op donderdag 24 januari 2013 komt Trey Songz opnieuw naar Nederland. Tweemaal eerder stond de populaire R&B-zanger in een uitverkochte Heineken Music Hall. Zijn nieuwe tour staat in het teken van zijn net verschenen album, ‘Chapter V’. 

Trey Songz weet als geen ander hoe een lekker R&B-nummer moet klinken. Ook het nieuwe album van het jonge Amerikaanse hiphop-multitalent staat weer vol van aanstekelijke, soepel in het gehoor liggende tracks. Songz staat bekend om zijn ‘good looks’ maar ook als een goede zanger en uitstekende performer. In de R&B- en hiphop-scene is hij een graag geziene gast, getuige zijn samenwerkingen met artiesten als Jay-Z, Kanye West, Lil Wayne, Wiz Khalifa en Drake.

5 Shades of Trey

Trey Songz, geboren als Tremaine Aldon Neverson (1984), wordt ontdekt tijdens een talentenjacht in 2000. Dat leidt tot een contract bij Atlantic Records in 2002 en het debuutalbum 'I gotta make it' in 2005. Daarna volgt om het jaar een nieuw album en scoort Trey Songz diverse hits, zoals ‘Say Aah’ met rapper Fabulous en 'Bottoms up' in samenwerking met Nicki Minaj. Zijn vijfde studioalbum, ‘Chapter 5’, dat in augustus uitkwam, wordt goed ontvangen en heeft inmiddels de Nederlandse album top 10 bereikt. De eerste single ‘Simply Amazing’ krijgt veel aandacht op de radio en wordt onder andere gebruikt in de promo voor ‘So You Think You Can Dance’ op RTL5.

Donderdag 24 januari 2013

TREY SONGZ
Heineken Music Hall | Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 39,50; € 75,- Golden Circle (beide excl. servicekosten)

Fans van Trey Songz hebben ook de gelegenheid om zijn concert te bezoeken in Ancienne Belgique, Brussel op woensdag 23 januari 2013. Kaartverkoop voor België start op hetzelfde tijdstip en verloopt via www.abconcerts.be.

http://www.treysongz.com/

https://twitter.com/TreySongz