Rapper Fabolous naar Melkweg Amsterdam

16-07-2013 @ 17:05

Op zaterdag 14 september is hiphop-ster Fabolous live te zien tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg.  

Fabolous (geboren John Jackson) zette zijn eerste muzikale schreden eind jaren '90, maar brak pas in 2001 echt door toen DJ Clue zijn talent ontdekte en hem een contract aanbood bij het label Desert Storm. Onder dit label bracht hij zijn debuutalbum Ghetto Fabolous uit, waarvan bijna 150.000 stuks werden verkocht en daarmee de vierde plaats in de albumlijst in Amerika haalde. Ook zijn daarop volgende albums Street Dreams, Real Talk en From Nothin' To Somethin' waren succesvol.

Op het gerenommeerde label Def Jam bracht Fabolous in 2009 het album Loso’s Way uit waarmee hij binnen een week op de #1 positie van de Amerikaanse albumcharts belandde. Na een korte break, waarin Fabolous onder andere het nummer ‘Money Goes, Honey Stays’ met Jay-Z heeft opgenomen om hier vervolgens een Grammy nominatie voor te krijgen, komt de East Coast rapper komende augustus met het vervolg op Loso’s Way. Voor wie alvast een voorproefje wil van Loso’s Way 2 en het optreden tijdens ENCORE op 14 september, doet er goed aan om alvast de single ‘Ready’ feat. Chris Brown te luisteren.

ENCORE
Met het in augustus 2012 begonnen ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, Waxfiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Zaterdag 14 september 2013

FABOLOUS @ ENCORE

Melkweg – Amsterdam

Entree: € 15,- (excl. servicekosten)

Doors: 00.00 uur /Aanvang show: 01.00 uur
Kaartverkoop via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Fabolous op www.myfabolouslife.com

https://twitter.com/myfabolouslife