EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR EERSTE CONCERT ANOUK

22-03-2010 @ 10:34

De Nederlandse zangeres Anouk staat op zondag 4 juli en zaterdag 10 juli in het Westerpark in Amsterdam. Voor het uitverkochte concert op 4 juli zijn extra kaarten beschikbaar gekomen, reden hiervoor is dat de capaciteit groter is dan verwacht door productionele redenen. De concerten maken deel uit van de serie concerten die Mojo Concerts organiseert onder de noemer Live At Westerpark. De kaartverkoop voor beide concerten is reeds begonnen.

Het afgelopen jaar was wederom een succesjaar voor Anouk. Het succes dat ze in 2008 behaalde, zette zich in 2009 moeiteloos voort. Ze gaf dat jaar o.a. een optreden op Pinkpop, een openlucht concert in het Westerpark voor 18 000 bezoekers en vier uitverkochte concerten in Ahoy.
Haar nieuwste album 'For Bitter Or Worse' had voor de release, op 18 september, al de platina status behaald en is inmiddels met dubbel platina bekroond. Na 'Three Days In A Row' en 'Woman' is de derde single 'For Bitter Or Worse' naar haar gelijknamige album. Het nummer ‘For Bitter Or Worse’ is tevens gebruikt als titelsong voor de film ‘De Gelukkige Huisvrouw’.

De concerten van Anouk maken deel uit van de serie Westerpark-concerten die plaats gaan vinden in de zomer van 2010. Naast Anouk staan ook Faithless en Marco Borsato in het Westerpark komende zomer.

ANOUK + support act & DJ St. Paul
LIVE AT WESTERPARK

Zondag 4 juli 2010
Zaterdag 10 juli 2010
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 46 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 146 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur