EXTRA CONCERT ANOUK LIVE AT WESTERPARK

05-02-2010 @ 09:55

Anouk geeft op 10 juli a.s. een extra concert tijdens Live at Westerpark in Amsterdam. Afgelopen zaterdag ging het concert van 4 juli a.s. in de verkoop maar dit concert is nu al uitverkocht. 

Het afgelopen jaar was wederom een succesjaar voor Anouk. Het succes dat ze in 2008 behaalde, zette zich in 2009 moeiteloos voort. Ze gaf dat jaar o.a. een optreden op Pinkpop, een openlucht concert in het Westerpark voor 18 000 bezoekers en vier uitverkochte concerten in Ahoy. Haar nieuwste album 'For Bitter Or Worse' had voor de release, op 18 september, al de platina status behaald en is inmiddels met dubbel platina bekroond. Na 'Three Days In A Row' en 'Woman' wordt de derde single 'For Bitter Or Worse' naar haar gelijknamige album.

Voor 2010 voegt Anouk nu al weer een uitverkocht concert in het Cultuurpark Westerpark aan het lijstje toe. Naast de twee concerten van Anouk werd eerder deze week al bekend gemaakt dat ook Marco Borsato 2 concerten op dit terrein gaat geven. Wie er nog meer gaat optreden tijdens Live At Westerpark wordt waarschijnlijk binnen een paar weken bekend gemaakt.  

ANOUK
+ support act & DJ St. Paul
LIVE AT WESTERPARK

Zondag 4 juli 2010
Zaterdag 10 juli 2010 EXTRA CONCERT
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 46 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.anouk.nl/