ANOUK OP ZONDAG 5 JULI LIVE AT WESTERPARK

05-02-2009 @ 11:27

Op zondag 5 juli geeft Anouk een openlucht concert in het Westerpark in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de derde keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark. De kaartverkoop voor dit concert begint donderdag 12 februari om 10.00 uur.

2008 is hét jaar van Anouk. Met bijna 80.000 verkochte kaarten is ze de best verkopende Nederlandse artiest van Mojo Concerts in dat jaar. Ze stond o.a. twee keer in een uitverkocht GelreDome, drie keer in een uitverkocht Heineken Music Hall en zette ook nog de Alpha tent op Lowlands op zijn kop. Dit succes valt mede te danken aan haar nieuwe album 'Who's Your Momma' dat voorafgaand aan deze reeks optredens werd uitgebracht. Het album leverde grote hits op als 'Good God', 'I Don't Wanna Hurt' en 'Modern World' en bereikte in no-time een platina status. Anouk is in vorm en heeft de smaak te pakken. Reden te meer 2009 voort te zetten met een openlucht concert in het Amsterdamse Westerpark.

Anouk's carrière raakt in een stroomversnelling als ze in 1996 haar debuutsingle 'Mood Indigo' uitbrengt. Een jaar later komt haar eerste album 'Together Alone' uit met daarvan afkomstig de megahit 'Nobody's Wife'. Dit album behaalt de nummer 1 positie en is internationaal ook een groot succes. Inmiddels heeft ze acht albums op haar naam staan.

ANOUK + special guest
LIVE AT WESTERPARK

Zondag 5 juli 2009
Cultuurpark Westergasfabriek – Amsterdam
Entree: € 42 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start donderdag 12 februari om 10.00 uur via www.livenation.nl en 0900-10102020 (45 cpm).

Voor meer info www.liveatwesterpark.nl