CONCERT ANOUK WESTERPARK UITVERKOCHT

07-04-2009 @ 13:10

Het eerste concert van de concertserie Live At Westerpark in Amsterdam is uitverkocht! Die eer is aan Anouk, de zangeres die vorig jaar al liet zien dat twee keer Gelredome en drie keer Heineken Music Hall lang niet voldoende is. Maar liefst 18.000 mensen kunnen op zondag 5 juli a.s. in het Cultuurpark Westergasfabriek genieten van een imponerend live optreden waar haar hits voorbij komen en hoogstwaarschijnlijk ook al een voorproefje wordt gegeven van haar nieuwe album dat in het najaar uitkomt.

Het Kyteman’s hiphop orkest verzorgt 5 juli het voorprogramma van Anouk. Kyteman gaf begin dit jaar al een spectaculair optreden tijdens Noorderslag. Het gehele ensemble bestaat uit drummers, blazers, een strijkkwartet, acht MC’s en wordt aangevoerd door de 21-jarige Kyteman. Anouk staat op Pinkstermaandag ook nog op het jarige Pinkpop festival.

De serie concerten in het Westerpark wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. De concerten vinden plaats op het openlucht evenemententerrein tussen de Gashouder en het stadsdeelkantoor. Naast Anouk treden ook Lenny Kravitz, Simply Red op en wordt er een dubbelconcert gegeven van Joss Stone & Jason Mraz. Voor deze drie concerten zijn nog wel kaarten beschikbaar via  www.livenation.nl. Voor meer informatie over Live At Westerpark, zie de vernieuwde website www.liveatwesterpark.nl.

Grolsch, Net 5 en Spits present LIVE AT WESTERPARK
3FM present 2 juli JOSS STONE & JASON MRAZ & support Priscilla Ahn
Aanvang: 19.30, entree € 45
Sky Radio present 3juli SIMPLY RED
Aanvang: 20.00, entree € 49
3FM present 4 juli LENNY KRAVITZ
Aanvang: 20.00, entree € 59
3FM present 5 juli ANOUK & support Kyteman’s hiphop Orkest
UITVERKOCHT, aanvang: 20.00 uur