Afrojack wereldwijde labeldeal met Island/Universal Music

07-04-2013 @ 19:05

DJ Afrojack (Nick van de Wall) is een samenwerking aangegaan via zijn eigen label Wall Recordings met Universal Music. De eerste release is de single ‘As Your Friend’ waaraan Chris Brown meewerkt. Het nummer is geschreven door Afrojack, Chris Brown, Leroy Styles, DJ Buddha, Polow da Don en Nadir Sakir en geproduceerd door Afrojack (co-productie Leroy Styles, DJ Buddha en Polow da Don). Album en single komen uit via Island Records (voor de US) en Island UK en Universal Music voor de rest van de wereld.

In 2010 kreeg Afrojack zijn eerste Grammy Award samen met David Guetta voor een remix van Madonna’s ‘Revolver’. In 2010 was hij ook succesvol met de wereldwijde dance-hit ‘Take Over Control’ (met Eva Simons). In 2011 werd hij tweemaal genomineerd voor een Grammy (als co-schrijver en co-producer van Chris Browns ‘Look At Me Now’). Ook werkte Afrojack mee aan Pitbulls wereldwijde #1 hit ‘Give Me Everything’.

In 2012 won hij de European Music Award (EMA) voor Best Dutch Act! Daarnaast scoorde hij een hit met ‘Can’t Stop Me’ (ft Shermanology) en maakte hij in 2012 een remix van Will.i.am 's ‘This Is Love’ en onlangs nog een remix van ‘Sovereign Light Cafe’ van Keane. Afrojack staat sinds 2011 in de Top 10 van de DJ Mag Top 100 van beste dj’s ter wereld.

Afrojacks debuutalbum staat gepland voor het najaar.

https://twitter.com/djafrojack

http://www.afrojack.com/

downloadlink 'As your friend'