Afrojack en Will.i.am werken samen aan nieuwe single

26-04-2013 @ 21:59

Afgelopen februari ontmoetten grootheden Afrojack en will.i.am elkaar in Los Angeles, waar Afrojack werkte aan zijn eigen album. Samen doken de twee artiesten de studio in en dat resulteerde in ‘’Hello’’ een nummer dat is toegevoegd aan will.i.am’s nieuwe album #willpower.

#willpower heeft binnen een week na release topposities bereikt in verschillende wereldwijde hitlijsten. “Hello” is de geweldige combinatie van de kenmerkende vocals van will.i.am en de knallende Afrojack sound. 2013 is nu al een geweldig jaar voor Afrojack. Naast de vele optredens in o.a. de USA en Azië, is hij erg druk geweest met de opnames voor zijn debuutalbum, dat na de zomer zal verschijnen. Voor dit album nam Afrojack tracks op met wereldbekende artiesten zoals Sting en Chris Brown. Zijn samenwerking met Chris Brown, “As Your Friend” is wereldwijd verschenen via Universal Music en is in tientallen landen al een hit.

5 Mei is Afrojack voor het eerst sinds begin 2013 weer eens live te zien in Nederland. Afrojack heeft een groot aantal vrienden uit de Dance industrie uitgenodigd om te komen feesten tijdens “Afrojack & Friends”. Zo zullen naast Afrojack ook Quintino, Bobby Burns, Leroy Styles, Apster en Zawdi MC het podium betreden. Niemand minder dan Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Chocolate Puma, Yellow Claw, Jaziah, Kenneth G en de recent bij Afrojack’s label Wall Recordings getekende D-Wayne maken de line-up compleet.

http://www.afrojack.com/

https://twitter.com/djafrojack