Afrojack wint Grammy Award samen met David Guetta

14-02-2011 @ 10:18

Remix voor Madonna’s ‘Revolver’ sleept Grammy in de wacht.
Als kroon op Afrojack’s wereldwijde doorbraak in 2010, heeft één van zijn succesvolle remixen vannacht een Grammy Award in de wacht gesleept, de hoogste erkenning die er muzikaal te behalen is. Zijn remix van Madonna’s ‘Revolver’ die hij in samenwerking met David Guetta heeft geproduceerd, zorgde voor deze respectabele award in de categorie ‘Best Remixed Recording, Non-Classical’.  In de vroege ochtend van 13 op 14 februari 2011 bij de 53e uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles werd bekend dat Afrojack en David Guetta de award mee naar huis mochten nemen.

DJ / Producer Afrojack: “Het was al fantatisch dat ik was genomineerd, tegen al mijn eigen verwachtingen in, maar het winnen van zo’n belangrijke muziekprijs is echt overweldigend. Een Grammy Award is een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik denk dat de klik die David Guetta en ik hebben, duidelijk door klinkt in onze samenwerkingen. En nu? Nu duik ik met nog meer zin de club en studio in om te doen waar ik goed in ben: muziek maken.”    

Afrojack maakte in 2010 zijn entree in de DJ Mag Top 100 en kwam binnen op #19. Met zangeres Eva Simons scoorde hij een grote hit ‘Take Over Control’ en remixte grootheden als Rihanna, Black Eyed Peas, Tinie Tempah en Britpop sensatie The Wombats. Ook 2011 staat nu al voor een succesvol jaar. Hij heeft de nieuwe single van Chris Brown ft. Busta Rhymes & Lil Wayne geproduceerd, die momenteel in de top 10 staat van de ‘USA I-Tunes singles chart’ en legt op dit moment de laatste hand aan de producties voor Pitbull & Ne-Yo.

www.afrojack.com
www.twitter.com/djafrojack