Remix van Afrojack voor Madonna's 'Revolver' genomineerd voor Grammy Award

10-02-2011 @ 21:36

Als kroon op Afrojack’s wereldwijde doorbraak in 2010, is één van zijn succesvolle remixen genomineerd voor een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste muziekprijs ter wereld: een Grammy Award. Zijn remix van Madonna’s ‘Revolver’ die hij in samenwerking met David Guetta heeft geproduceerd, zorgde voor deze respectabele nominatie; in de categorie ‘Best Remixed Recording, Non-Classical’.  In de vroege ochtend van 13 op 14 februari 2011 worden voor de 53e keer de Grammy Awards in Los Angeles uitgereikt.

DJ / Producer Afrojack: “Het is een geweldig compliment om genomineerd te zijn voor zo’n eervolle onderscheiding. Al vind ik het belangrijker om goed gevonden te worden door het publiek waar ik voor draai. Ik werk vaker samen met David Guetta, maar dit is natuurlijk wel erg speciaal.

Afrojack maakte in 2010 zijn entree in de DJ Mag Top 100 en kwam binnen op #19. Met zangeres Eva Simons scoort hij in veel charts wereldwijd een hit met ‘Take Over Control’ en remixte voor grootheden als Rihanna, Black Eyed Peas, Tinie Tempah en Britpop sensatie The Wombats. Ook 2011 staat nu al voor een succesvol jaar. Hij heeft de nieuwe single van Chris Brown ft. Busta Rhymes & Lil Wayne geproduceerd, die momenteel in de top 10 staat van de ‘USA I-Tunes singles chart’ en legt op dit moment de laatste hand aan de producties voor Pitbull & Ne-Yo.

De Grammy’s worden in de vroege ochtend van 13 op 14 februari uitgezonden en zijn in Nederland te volgen via www.cbs.com.  

Voor meer informatie: www.afrojack.com   / www.twitter.com/djafrojack