Ruth Jacott special guest tijdens concert Leonie Meijer

17-05-2012 @ 16:51

Ruth Jacott is op zondag 20 mei de speciale gast van Leonie Meijer tijdens haar concert@studio21 in Hilversum. Leonie is ontzettend trots en blij dat Ruth haar gast is. ”Ruth's stem is er één die je herkent uit duizenden, dat vind ik prachtig. Ik vind het geweldig om met zo'n vakvrouw op het podium te staan en heb altijd al gedacht dat onze stemmen goed bij elkaar zouden passen. En buiten dat vind ik haar een ontzettend lieve vrouw. Bij de repetitie kreeg ik al meteen enorm veel energie.

Tijdens het concert, dat Leonie geeft samen met haar 7-koppige band in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21, zingt ze haar haar hits ‘Schaduw’, ‘Hey’ en ‘Los van de grond’. Naast Ruth heeft Leonie nog een bijzondere muzikale gast. ”Ook Joost Marsman komt samen een nummer met mij zingen, het is erg leuk om met hem samen te werken en ik ben blij dat hij erbij is. Ik vind hem een fantastische zanger en componist.

Het concert start in de middag om 16:30u, speciaal om ook alle jonge fans van Leonie de gelegenheid te geven om haar concert bij te wonen. Volgens de blonde zangeres wordt het een gezellig muzikaal feest. “Zondag gaat het dak eraf! Van intiem naar uitbundig. Ik vind het leuk om het publiek mee te nemen op een soort muzikale reis en af en toe te vertellen wat ik onderweg heb meegemaakt of waarom bepaalde liedjes zijn ontstaan. Alsof je bij me op de koffie komt

Club Foyer @ Studio21 is een idee van RTL Wentink Events en is ontstaan n.a.v. het concert vorig jaar van Gare du Nord in het verlengde van de georganiseerde Sunday Sessions, die RTL Licensing & Entertainment eerder bracht met oa Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en zeer recent Waylon.