Nieuwe single Leonie Meijer

20-05-2013 @ 21:53

Sinds haar deelname aan The Voice of Holland kunnen we niet meer om Leonie Meijer heen! Zo stond zij in 2011 drie keer in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers in Concert’, was ze de special guest in 18 shows van de Amerikaans/Britse productie ‘Man in the Mirror’ en gaf ze haar eigen concert met band i.s.m. met RTL Wentink in Studio 21.

Leonie zong bovendien de titelsong van de NET 5 serie ‘Hart tegen Hard’ en leverde een bijdrage aan de nummer 1-hit ‘Wereldwijd orkest’ met Het Metropole Orkest. Vijf van haar singles behaalden hitnoteringen. Onlangs lanceerde zij bovendien haar eigen Leonie Meijer Nick-Jeans en schreef zij het nummer ‘Citotoets’ voor het inmiddels met platina bekroonde album van Kinderen voor Kinderen.

Het tweede Nederlandstalige album Luister Maar van Leonie is de opvolger van haar debuutalbum Los dat in november 2011 verscheen. Luister Maar kwam eind maart 2013 uit. Op het grotendeels in Zweden geschreven album staan de singles ‘Niemand als jij’ en ‘Wacht tot ik bij je ben’, het duet met Joost Marsman.

Geen woorden voor jou’ is de derde single van dit album. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel qua composities en teksten samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson. Maar ook anderen zoals Nick Schilder en Roel van Velzen, zij schreven ‘Scherven van geluk’ voor Leonie. En naast het duet met Joost Marsman, staat er nog een tweede duet op het album met niemand minder dan Ruth Jacott: ‘Je stem alleen’.

Het krachtige uptempo ‘Geen woorden voor jou’ is door Leonie zelf geschreven samen met Daniel Gibson, Jörgen Ringqvist en Han Kooreneef.

Beluister ‘Geen woorden voor jou’ via YouTube

www.leoniemeijer.com

downloadlink single