Sebastiaan Labrie presenteert RadioBitches Awards 2011

15-11-2011 @ 11:44

Grote radionamen genomineerd voor Bitches Bastard Award 2011

Sebastiaan Labrie presenteert op 7 december de  RadioBitches Awards 2011, dé prijzen voor radiovrouwen in Nederland. Tijdens de awardshow treden onder meer Ellen ten Damme, Glennis Grace en Sarina Voorn op.

De vijfde editie van de RadioBitches Awards wordt gepresenteerd door acteur en presentator Sebastiaan Labrie. De RadioBitches Awards, een initiatief van V-Academy, worden op 7 december uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Tijdens de awardshow geven Ellen ten Damme, Glennis Grace, Sarina Voorn (bekend van The voice of Holland 2010), The Angels (bekend van Holland's Got Talent) en de band Rigby een optreden.

Bitches Bastard Award 2011
De genomineerde radiovrouwen voor de RadioBitches Awards kiezen ieder jaar hun favoriete mannelijke radiopresentator/ dj uit. Dit jaar zijn de volgende mannen van de radio genomineerd: Giel Beelen (VARA), Jurgen van den Berg (NCRV), Edwin Evers (Radio 538), Jeroen van Inkel (Q-music), Jeroen Kijk in de Vegte (Q-music), Paul van Liempt (BNR), Jeroen Nieuwenhuize (Radio 538), Timur Perlin (BNN), Frits Spits (KRO) en Ruud de Wild (Radio 538). Op 7 december krijgt de meest favoriete radioman de Bitches Bastard Award 2011 uitgereikt.

Stem op de beste radiovrouwen van 2011
Tot en met 30 november kan iedereen via de website www.radiobitches.nl zijn of haar stem uitbrengen op de genomineerde radiovrouwen in de volgende categorieën: RadioBitch 2011, BackstageBitch 2011, NewsBitch 2011 en TalentBitch 2011. Per categorie wint de genomineerde met de meeste stemmen de desbetreffende award. De winnares van de RadioBitches Oeuvre Award 2011 wordt op 24 november aanstaande bekend gemaakt.

RadioBitches Awards 2011
De studenten van V-Academy organiseren de RadioBitches Awards, dé awardshow voor de beste radiovrouwen van Nederland. V-Academy, onderdeel van V-Ventures en Vereniging Veronica, is dé kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten. Kijk voor meer informatie op www.radiobitches.nl of www.v-academy.nl.