RadioBitches Awards 2011 uitgereikt

07-12-2011 @ 23:34

Petra Grijzen, Patricia van Liemt, Fleur Wallenburg, Eva Koreman en Jeroen van Inkel krijgen een RadioBitches Award

7 December zijn de RadioBitches Awards 2011 uitgereikt. Tijdens een wervelende show in Studio 21 hebben de volgende radiovrouwen de felbegeerde prijzen ontvangen:
Petra Grijzen (BNR) RadioBitch Award,
Fleur Wallenburg (NOS) NewsBitch Award,
Patricia van Liemt (Q-music) BackstageBitch Award
Eva Koreman (Q-music) TalentBitch Award.

Jeroen van Inkel (Q-music) is door de genomineerde radiovrouwen uitgeroepen tot Bitches Bastard van dit jaar.

Petra Grijzen van BNR is in Studio 21 verkozen tot RadioBitch 2011. Tijdens de vijfde editie van de RadioBitches Awards mocht zij deze prijs uit handen van Anita Witzier in ontvangst nemen. Naast Petra vielen nog meer radiovrouwen in de prijzen: Fleur Wallenburg (NOS) ontving voor de tweede keer de NewsBitch Award, Patricia van Liemt (Q-music) is uitgeroepen tot BackstageBitch en Eva Koreman (eveneens van Q-music) kreeg de TalentBitch Award.
Tineke de Nooij, voorzitter van de jury van de RadioBitches Awards 2011 overhandigde de RadioBitches Oeuvre Award 2011 aan radio-icoon Anne van Egmond (RTV N-H).
Jeroen van Inkel (Q-music) is door de genomineerde radiovrouwen uitgeroepen tot meest favoriete radioman van Nederland. En ontving daarom de BitchesBastard Award 2011.

De vijfde editie van de RadioBitches Awards is onder grote belangstelling van bekend Nederland gehouden in Studio 21 in Hilversum. Tijdens een grootse awardshow, die werd gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn, waren er optredens van onder meer Ellen ten Damme, Sarina Voorn, Rigby en Glennis Grace. De RadioBitiches Awards werden dit jaar uitgereikt door de volgende  tv-sterren: Anita Witzier, Suzanne Bosman, Vivienne van den Assem, Jessica Villerius en John Williams.

RadioBitches Awards 2011
De studenten van V-Academy organiseren de RadioBitches Awards, dé awards voor de beste radiovrouwen van Nederland. V-Academy, onderdeel van V-Ventures en Vereniging Veronica, is dé kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten. Kijk voor meer informatie op www.radiobitches.nl of www.v-academy.nl.