TV-sterren zetten radiosterren in spotlights tijdens Radiobitches Awards

01-12-2011 @ 09:35

Uitreiking van RadioBitches Awards door o.a. Anita Witzier en John Williams live te volgen op rtlboulevard.nl
Tv-sterren reiken op 7 december de RadioBitches Awards uit. Tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum  overhandigen Anita Witzier, Suzanne Bosman, Vivienne van den Assem, Jessica Villerius en John Williams de felbegeerde radioprijzen aan de beste radiovrouwen en aan de meest favoriete radioman van Nederland.

Rtlboulevard.nl
De vijfde editie van de RadioBitches Awards is dit jaar live te volgen op www.rtlboulevard.nl. Om 19.15 uur start de online uitzending op de roze loper, waar bekend Nederland zijn entree maakt, gevolgd door de awardshow om 20.00 uur.

Award show
De vijfde editie van de RadioBitches Awards wordt gepresenteerd door acteur en presentator Sebastiaan Labrie. De RadioBitches Awards, een initiatief van V-Academy, worden op 7 december uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Tijdens de awardshow geven Ellen ten Damme, Glennis Grace, Sarina Voorn (bekend van The Voice Of Holland 2010), The Angels (bekend van Holland's Got Talent) en de band Rigby een optreden.

RadioBitches Awards 2011
De studenten van V-Academy organiseren de RadioBitches Awards, dé awards voor de beste radiovrouwen van Nederland. V-Academy, onderdeel van V-Ventures en Vereniging Veronica, is dé kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten. Kijk voor meer informatie op www.radiobitches.nl of www.v-academy.nl.