Album van Leonie Meijer staat gepland voor medio oktober

13-08-2011 @ 16:13

Op 14 oktober verschijnt via Cloud 9 Music het debuutalbum van Leonie Meijer. Het album is getiteld: "Los".
De zangeres scoorde na haar finaleplaats in het eerste seizoen van The Voice Of Holland maar liefst 3 top tien-hits met ‘Lost in Yesterday’, het duet ‘Los van de grond’ met Jeroen van der Boom en haar eigen geschreven single ‘Schaduw’. De keuze voor de titel Los is -vergezocht logisch na de hits 'Lost..' en het duet 'Los van de grond'.
De top 10-hit ‘Schaduw’ schreef Leonie samen met de producer van haar album, Daniel Gibson (Within Temptation). Met Daniel schreef Leonie een groot aantal songs voor haar debuutalbum. 'Los' kan het beste omschreven worden als een popalbum met een ruw randje.

Onlangs werd ook bekend dat Leonie is genomineerd voor 2 Buma NL Awards.
Leonie Meijer is genomineerd in de categorieën Beste Zangeres en Beste Single (Jeroen van der Boom & Leonie MeijerLos van de grond).

Op 29 september vindt de tweede editie van Buma NL plaats in ’s-Hertogenbosch. Buma NL is dé conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. Als onderdeel van Buma NL presenteert Sterren.nl de Buma NL Awards, speciaal voor Nederlandstalige muziek. Tijdens deze Awardshow worden de artiesten en auteurs uit het Nederlandstalige segment onderscheiden.

http://www.leoniemeijer.com/

http://twitter.com/#!/leoniemeijer