Rigter! live uitverkocht, 3FM biedt kans op laatste kaarten te bieden! voor KiKia

11-11-2010 @ 08:18

De laatste kaarten worden geveild voor KiKa.

De Philharmonie in Haarlem is op maandag 15 november tot de nok toe gevuld voor de zesde editie van rigter! live. Er is geen enkele kaart meer verkrijgbaar, dus als je er niks van wilt missen, kan je bieden op deze veiling.

3FM biedt kans om toch aanwezig te zijn bij deze NU AL legendarische avond, maar niet voor niks. Om ook financieel een duit in het zakje te doen, veilen we deze 2 kaarten met toegang tot de legendarische afterparty en geven we de opbrengst ervan aan KiKa.

Aan dit speciale eerbetoon voor de helaas veel te vroeg overleden DJ Wim Rigter wordt door al deze artiesten belangeloos meegewerkt. De opbrengst van dit hartverwarmende evenement is dan ook geheel voor KiKa.

Presentatie van RigterLive!
Viggo Waas en Frank Lammers presenteren rigter! live en het programma is tussen 22:00 en 01:00 live te horen op 3FM. Gerard Ekdom en Giel Beelen nemen hiervan de presentatie voor hun rekening. Laatstgenoemden vervullen ook dit jaar weer een rol als artiest op het podium tijdens een ‘speciale act’ waarbij hun vriendjes van de radio, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga ook een rol vervullen. Een act die zich het beste laat omschrijven als een potig kostuumdrama…

Alle artiesten die deze avond optreden, spelen een ‘Arbeidsvitaminenklassieker’ en een eigen nummer. De volgende artiesten zullen optreden:
• Anita Meijer
• Alain Clark
• Acda en de Munnik
• Van Dik Hout
• Go Back To The Zoo
• Tim Knol
• Nick & Simon
• Caro Emerald
(ovb)
• Giel, Gerard, Coen & Sander

Mocht je de gelukkige koper van de veiling zijn en dus naar rigter! live gaan, neem dan een legitimatiebewijs mee naar de Philharmonie én een uitdraai van je eBay aankoopbevestiging.

Betaling
De betaalwijze van deze actie gaat in overleg met 3FM en de koper van de kaarten.

Betalingsinstructies
Het geld voor de rigter! live tickets moet vóór maandag 15 november zijn overgemaakt op rekening nr. 111.431.484 t.n.v. Stichting Rigter onder vermelding van je naam.
De kaarten liggen bij de kassa van de Philharmonie klaar. Deze zullen pas worden vergeven mits de betaling binnen is en alleen op vertoon van legitimatie.

Biedt op kaarten