LEE TOWERS OP 5E RIGTER! LIVE!!!

31-10-2009 @ 10:42

Het Patronaat in Haarlem zal maandagavond 9 november a.s. op zijn grondvesten trillen vanwege het benefietconcert rigter!live dat die avond voor de vijfde keer wordt gehouden.

Ook dit jaar zijn de organisatoren erin geslaagd een fantastische line-up van bands te charteren die opnieuw geheel belangeloos zullen optreden. Elke band speelt 2 eigen nummers plus 1 Arbeidsvitaminen klassieker.

De lijst van bands/ artiesten ziet er als volgt uit: Van Dik Hout, Acda en de Munnik, Van Velzen, Ilse de Lange, Giovanca, Bertolf, Moke en Gotcha. Aan deze lijst met topmusici is onlangs nog een naam van formaat toegevoegd en wel die van Lee Towers. De presentatie is in handen van Peter Heerschop en Viggo Waas. Daarnaast zal het dj-duo Giel Beelen/Gerard Ekdom een vocale surprise-act verzorgen.

Tijdens die avond zal het boek ‘rigter!live 2005-2009‘ worden gepresenteerd met heel veel foto’s, quotes en columns van o.a. Martin Buitenhuis, Peter Heerschop, Viggo Waas, Giel Beelen, Manuela Kemp, KWF en Kika.

Ook deze avond zal er geld ingezameld worden voor het goede doel. Vorig jaar heeft de avond 47.500 euro opgebracht dat ten goede is gekomen aan het project ‘Later’, een samenwerkingsverband tussen Kika en KWF. Dit jaar zal de volledige opbrengst voor Kika zijn.

http://www.rigterlive.nl/