Radio DJ's Coen en Sander toegevoegd aan reisgezelschap - De zomer voorbij-

14-03-2012 @ 21:36

In de Coen en Sander Show op 3FM is 14 maart bekendgemaakt dat BNN-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn toegevoegd aan het reisgezelschap van het TROS-programma De zomer voorbij.

Het Hilversumse radio duo 'vervangt' het bekendste Volendamse duo Nick en Simon, die een jaartje overslaan. De dj's waren in 2010 en 2011 al te gast in het programma en na twee jaar 'proefdraaien' worden ze nu toegevoegd aan de 'harde kern'. "Het is natuurlijk logisch dat ze het een na leukste duo hebben ingewisseld voor het leukste duo van Nederland", aldus Sander Lantinga. Coen Swijnenberg: "Ik ben vereerd dat Jan ons heeft gevraagd."

Coen en Sander vergezellen Jan Smit, Kees Tol en Jan Dulles, Jaap Kwakman & Jaap de Witte van 3JS in augustus tijdens hun jaarlijkse vakantie om de zomer af te sluiten. Het muzikale gezelschap reist dit jaar af naar Zuid Frankrijk, waarvandaan Coen en Sander iedere werkdag live hun radioshow gaan verzorgen.

De reis zal ook dit jaar weer in het teken staan van vriendschap, mooie muzikale momenten en bijzondere gasten. Het zesde seizoen van DE ZOMER VOORBIJ is vanaf woensdag 5 september om 20.30 uur te zien op Nederland 3.