Benefiet Limbo-Gala op 1 mei

30-03-2010 @ 21:32

Op 1 mei 2010 organiseert het Limburgse muzieklabel Limbo-Music een "Benefiet Limbo-Gala". De altijd druk bezochte Limbo-Gala's waren een idee van de vorig jaar overleden platenbaas Jos Laumen. Gezellige avonden vol met Limburgse muziek, dat was volgens hem een gouden formule en Limbo-Music gaat daarom door, met wat Jos ooit begonnen is.
 
Deze editie staat in het teken van een aantal goede doelen waaronder het "Toon Hermans Huis", daarom zal Limbo-Music een deel van de opbrengst schenken aan deze doelen.
 
Ook deze editie heeft weer een avondvullend programma met de volgende artiesten:
Frans Theunisz / Mario / Luciano Perra / Frans Croonenberg / Marleen / Richard Huwae / De Waerknoppele / Hay Bodde / Jacky Pourchez / Patrick / Ricky Lee / Thorsten Von Lippe Biesterfeld / Ilse Piu-Lubbers
 
Naast al deze artiesten zullen ook het nieuwe album van Mario en Luciano Perra gepresenteerd worden aan het publiek. Tevens zal dan ook het 5e deel van de cd-serie "Limburg Allein" voor het eerst verkrijgbaar zijn.
 
Kaarten kosten slechts € 5,- per stuk en zijn te koop bij Hendriks Mode in Sittard, Muziekland in Makado Beek of te bestellen via de webshop
De avond wordt gehouden in zaal "Oos Kaar" te Sittard, de zaal gaat open om 19:00 en het programma begint om 20:00
 
De kaartverkoop is reeds begonnen en op=op