Limbo-Music viert feest met gala op 6 juni

10-05-2009 @ 15:10

Limbo-Music heeft wat te vieren. Jos Laumen van Limbo-Music heeft namelijk zijn 200ste cd productie gemaakt. Al vele jaren produceert hij onder de vlag van het label Limbo-Music vele albums die allemaal hun weg hebben gevonden naar de talloze huiskamers in héél Limburg. Nu zijn we dus aanbeland bij de 200ste cd en dat is reden voor een feest. En hoe kunnen we dat feest beter vieren dan met diezelfde muziek waarmee we die 200 albums hebben gemaakt.
Daarom organiseert Limbo-Music een "Jubileum Gala". Het wordt een geweldig gala met optredens van topartiesten uit héél Limburg. Om alvast een tip van de sluier te geven, hier een greep uit de artiesten: René Shuman & Angel-Eye / Ton & Henk (Janse Bagge Bend) / Mario / De Alpenzusjes / Tonny Jordaan / Frans Croonenberg / Henkie Trekzak / The Rambo's / Ricky Lee (cd-presentatie) e.v.a.
 
De entree bedraagt slechts €5,- en omdat Limbo-Music wat te vieren heeft krijgt men de spiksplinternieuwe verzamelaar "Limburg Allein Deil 3" GRATIS bij binnenkomst van het gala. Dat is het cadeau wat wij als Limbo-Music aan de bezoekers willen geven ter ere van onze 200ste productie. Na het gala is de cd natuurlijk ook gewoon via de shop verkrijgbaar.
 
De kaarten zijn vanaf nu ook online te bestellen en dat kunt u hier doen. Mocht u de kaarten niet via internet willen bestellen dan kunt u ze ook kopen bij Hendriks Mode in Sittard. Hier zijn de kaarten te koop vanaf dinsdag 12 mei.
Er zijn maar 500 kaarten beschikbaar en op=op
 
Datum: zaterdag 6 juni 2008
Locatie: Zaal "Oos Kaar"
Geldersestraat 41 6136AS Sittard
aanvang 19.30 uur, zaal open 18.30
www.limbo-music.nl