FRANS THEUNISZ MET NIEUW MATERIAAL

15-08-2007 @ 11:14

Frans Theunisz alias “Sjeng aòn de geng” brengt zijn nieuwste single uit onder de vlag van het Limburgse muzieklabel Limbo-Music van Jos Laumen. Frans is de bekendste volkszanger in Limburg en is in Limburg nog steeds de onbetwiste #1. Met vele hits op zijn naam komt hij nu met een nieuwe single getiteld “In diech wèl iech verdrinke”, een zomers up tempo nummer dat wel eens kon uitgroeien tot ’n zomerhit. Op zondagmiddag 19 augustus wordt deze gepresenteerd in Sittard tijdens een zeven uur durend “Limbo-Gala”. Hier worden ook TV opnames van gemaakt door TV Limburg. Het tweede nummer op de single is een duet met Jacky Pourchez en het derde is de Limburgse versie van 'De Italiaan' van Marianne Weber.  
Frans Theunisz presenteert wekelijks zijn programma 'Aon de Geng' op TV Limburg. Het programma is vernoemd naar de bekendste (landelijke) tophit die Frans ooit scoorde: Sjeng aon de geng!
Frans Theunisz had in 1995 met zijn groep Nachroave een grote hit met "Sjeng oan de geng". De plaat bereikte de 5e plaats in de Top 40 en stond er maar liefst 21 weken in. De programma's die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Met zijn eerlijke en ongekunstelde opstelling staat Frans dicht bij de kijkers. Naast zijn activiteiten als zanger en tv-presentator wordt Frans ook algemeen erkend als nachtburgemeester van Maastricht.
 
FRANS THEUNISZ "IN DIECH WEL IECH VERDRINKE"    
Genre: Limburgs
Releasedatum: 14-08-2007
Label: Limbo Music (heartselling)
Bestelnummer CDS: JLCD 159