WINNAAR VAN 3FM REMIX ACTIE GIOVANCA'S 'ON MY WAY'

26-11-2009 @ 23:11

WINNAAR KRIJGT EIGEN RELEASE OP DOX RECORDS
Afgelopen weken kregen de luisteraars van 3FM Rabradio van DJ Paul Rabbering de kans om een eigen remix te maken van Giovanca's single 'On My Way'. De single, afkomstig van de Special Edition (CD/DVD) van Giovanca's Subway Silence, die nu in de winkel ligt, wordt volop gedraaid op diverse radiozenders. Meer dan 100 3FM luisteraars produceerden inventieve en bijzondere remixen: van heavy-metal tot aan speciale Kerst-versies, van dance tot reggae.
    
Afgelopen vrijdag maakte Giovanca tijdens Rabradio op 3FM de winnaar bekend: Joost Griffioen uit Haarlem. Hij kon het zelf nog niet helemaal geloven, maar de remix van Joost werd verkozen tot de beste. Joost wint daarmee een eigen digitale release op het label van Giovanca, Dox Records en een week lang wordt zijn remix evenals de nummers 2 en 3 gestreamd op www.rabradio.kro.nl .
 
Momenteel is Giovanca alweer in de studio te vinden, waar ze werkt aan de opvolger van Subway Silence, die in het voorjaar van 2010 uit zal komen. Binnenkort meer informatie.

www.giovanca.com  
www.rabradio.kro.nl