PRIMEUR NIEUWE VIDEOCLIP GIOVANCA OP CJP.NL

10-06-2009 @ 19:32

'Hypnotize You' op playlist 3FM 
De nieuwe single van Giovanca heet 'Hypnotize You'; de videoclip is 10 juni geprimeurd op jongerenwebsite CJP.nl. Met ‘On My Way’ scoorde Giovanca in 2008 een hit, daarna volgde ‘Joyride’ en inmiddels is de nieuwe single ‘Hypnotize You’ al toegevoegd aan de playlist van Radio 3FM, Radio 6 en de grote regionale zenders. Naast CJP.nl, is de videoclip van 'Hypnotize You' vanaf nu ook te zien op o.a.: Youtube, Hyves, Giovanca.com en de clipzenders op TV. De single is vanaf nu ook igitaal verkrijgbaar!
Het gaat goed met Giovanca; nog geen jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Subway Silence sleept ze een Edison nominatie en de 3FM Serious Talent Award in de wacht en speelt ze voor uitverkochte poppodia. Kort na het verschijnen van Subway Silence tourde Giovanca in Azië. Ook het Oosten is in de ban van de Amsterdamse zangeres/tekstschrijfster; Subway Silence is inmiddels ook verkrijgbaar in de Japanse en Taiwanese winkels.
Giovanca & Plan Nederland & MTV
T/m vrijdag 26 juni is elk weekend op MTV de Because I’m A Girl-reportage te volgen. Hierin laat o.a. Giovanca zien hoe Plan Nederland meisjes in ontwikkelingslanden steunt om hun dromen te verwezenlijken. Op vrijdag 26 juni zendt MTV om 22.10 uur de concertregistratie uit van het ‘Because I’m a Girl concert’ van 19 juni in Tilburg, waar Giovanca optreedt. (kaarten te koop via deze link )
    
Giovanca LIVE
19 jun - Because I'm a Girl concert (Tilburg)
20 jun - Indian Summer (Broek op Langedijk)
28 jun - Wereldfeest (Utrecht)
07 jul - North Sea Jazz Around Town (Rotterdam)
09 jul - Dijkpop (Andijk)
11 jul - Breda Live! (Breda)
08 aug - Solar Festival (Roermond)
10 aug - Zomernachtconcert in Concertgebouw (Amsterdam)
Voor meer tourdata: www.giovanca.com

Luister vrijdag 12 juni naar Edwin Evers op Radio 538, waar Giovanca een interview geeft en optreedt! Daarna zit Giovanca bij Claudia op Radio 3FM.