BMG en Giovanca sluiten publishingovereenkomst

10-09-2013 @ 22:49

BMG Rights Management en zangeres/songwriter Giovanca Ostiana zijn een samenwerking aangegaan op het publishingvlak.

Na haar debuutalbum Subway Silence (2008) en opvolger While I'm awake (2010) brengt Giovanca op 20 september haar derde album Satellite Love uit. De eerste single afkomstig van dit nieuwe album ''How does it feel?' heeft alvast een goede start met de 3FM Playlist op zak. Het album, waarin de 70's goed doorklinken, werd opgenomen in Japan en kwam daar ook als eerste uit.

Op 17 september presenteert Giovanca 'Satellite Love' in de North Sea Jazz Club en vanaf 24 oktober begint de zangeres een tour langs de Nederlandse theaters. Giovanca over de samenwerking met BMG: "Ik verheug me erg op mijn samenwerking met BMG rights en ben blij dat ik onderdeel uitmaak van de songwriters waar zij mee werken. Zeker nu met een nieuw album uit voel ik hun betrokkenheid en passie als muziekliefhebbers en uitgevers en kan ik niet wachten om met dit team te werken en te zien wat een gezamelijke toekomst in petto heeft."

Frank Bruens, Managing Director BMG Rights Management (Benelux) BV: "In slechts een paar jaar tijd is BMG opnieuw uitgegroeid tot een grote lokale en internationale speler en we zijn dan ook erg trots als een bewezen succesvolle en bovenal zeer talentvolle auteur als Giovanca voor BMG kiest. Haar aanstaande album zal zonder twijfel opnieuw tot een succes leiden en wij vinden het prettig hier ons steentje aan bij te kunnen dragen, zowel op lokaal als ook op internationaal vlak".

http://www.giovanca.nl/

https://twitter.com/giovanca

bmgrightsfacebook