Propaganda Part 2: Marco V zet kroon op zijn tweeluik album

17-11-2009 @ 16:27

Waar een deel 1 is, hoort een vervolg. Vanaf deze week is het langverwachte tweede deel van ‘Propaganda’, het tweeluik album van Marco V overal verkrijgbaar.
Wanneer we de eerste kritieken van de media wereldwijd moeten geloven, was het eerste deel slechts een opwarmertje naar dit nieuwe tweede deel. Op ‘Part 2’ van ‘Propaganda’ laat Marco V wederom zien waarom hij nog altijd tot de absolute wereldtop gerekend wordt en nog altijd op eenzame hoogte staat met zijn eigenwijze geluid waarbij hij verschillende muziekstijlen zoals progressive, house en trance samen smelt.

Net als op ‘Part 1’ is op ‘Propaganda Part 2’ wederom de zangeres Khashassi te horen op twee nummers. Verder werkte hij samen met de talentvolle New Yorkse zanger Jonathan Mendelsohn.
Vanaf deze week is ook de nieuwe single ‘When The Night Falls’ uit, die door velen als omschreven wordt als een ‘future classic’.
Verder bevat het album een nieuwe versie van Marco V zijn klassieker ‘Simulated’.
Uniek feit is dat iedere track van het album een eigen single release zal krijgen. Naast de eigen versies van Marco V zullen enkele tracks ook geremixed worden door andere artiesten.

Propaganda Part 2 is nu overal verkrijgbaar op CD en als download

Tracklist
01. When The Night Falls
02. Scenario ft. Khashassi
03. Environmental Solution
04. Predator ft. Khashassi
05. The Miracles Of Life
06. Coming Back ft. Jonathan Mendelsohn
07. How You Feeling?
08. Fantastic Damage
09. Song In My Head
10. Inconsistent Talk
11. Lucky Star
12. Final Chapter
13. Simulated 2010 (bonus track)

www.marcov.nl
www.incharge-records.com