Marco V's nieuwe album 'Propaganda': nog meer passie en perfectie

19-05-2009 @ 17:04

Propaganda, de splinternieuwe CD van de internationale top DJ Marco V, is deze week in ruim 20 landen verschenen. Propaganda bevat 11 tracks, waaronder de twee inmiddels verschenen singles ‘Coma Aid’ en ‘Unprepared’. Bij het album zit ook een stripverhaal met Marco V als hoofdpersoon.
Marco V is er op zijn nieuwe album opnieuw in geslaagd zijn muzikale grenzen te verleggen, want ‘Propaganda’ is een smeltkroes van stijlen, waarin progressieve housebeats, electrosounds en trance-invloeden op een dusdanige wijze zijn gemixt, dat Marco V er weer een eigentijds visitekaartje mee afgeeft.
In zijn oneindige zoektocht naar zijn eigen muzikale grenzen, heeft de top DJ ditmaal bovendien een nieuw concept gevonden, waarmee hij zijn toch al zo omvangrijke repertoire weer een nieuwe dimensie geeft. De eerder verschenen Propaganda-single ‘Coma Aid’ werd immers al door Radio 538 gebombardeerd tot Dancesmash.
Marco V is speciaal voor Propaganda de samenwerking aangegaan met de bekende Engelse illustrator Vee Ladwa. Deze striptekenaar is bekend van onder meer ‘Fantastic Four’, waarvoor hij diverse illustraties leverde. De samenwerking heeft een uniek stripverhaal opgeleverd, waarin Marco V als een superheld wordt neergezet.
Marco V (1966) geldt al geruime tijd als een belangrijke pionier en trendsetter, bij wie passie en perfectie hoog in het vaandel staan. Met klassiekers als ‘GODD’ en ‘Simulated’ tot de nieuwste floorfillers, waaronder ‘Coma Aid’ en ‘Unprepared’. Met zijn nieuwe album doet hij daar weer een schepje bovenop.

Propaganda ligt nu in de winkel. Het album is ook via o.a. iTunes te downloaden, maar ook via deze site, link:  

De bedoeling is dat komend najaar Propaganda Part II verschijnt.

website: http://www.marcov.nl/site/
my space: http://www.myspace.com/marcovofficial