Marco V produceert Pleasure Island 2011 thema single Rock The Boat

08-06-2011 @ 17:53

Evenementenorganisatoren Art Of Dance en Crazyland presenteren in samenwerking met muziekmaatschappij Selekted Music het officiële Pleasure Island 2011 anthem. Niemand minder dan de internationale producer/DJ Marco V was bereid gevonden om speciaal voor dit grootschalige festival, te houden op zaterdag 11 juni op het Java Eiland te Amsterdam, de thema single Rock The Boat te produceren. Marco V, tevens één van de headliners tijdens het festival, levert hiermee een groots festival waardig anthem af die vanaf heden te downloaden is op de wereldwijde portals.

Na het succesvolle anthem van het Art Of Dance evenement Fabulous (november 2010), The Grand van het jonge talent Sherry Flavour met vocale ondersteuning van singer/songwriter Tara McDonald, is de thema single van Pleasure Island wederom afkomstig van een zwaargewicht. Naast de productie skills van Marco V  bevat de single een melodielijn welke gecomponeerd werd door Sherry Flavour. Marco V verzorgde het complete arrangement en wist met verve zijn muzikale stempel te drukken op de track. De big room progressive sound waar Marco bekend om staat, zorgt voor een overdosis aan energie die deze track met recht tot het anthem status verheft.

Rock The Boat werd onlangs verkozen tot Tune Of The Week op download portal Dance-Tunes en belandde binnen enkele dagen op de #1 positie van de Dance-Tunes House Top 100, en op #2 in de All Genres Top 100. Ook in Groot-Brittannië bleef Rock The Boat niet onopgemerkt: Rock The Boat werd opgenomen in de invloedrijke en signalerende UK Buzz Charts, de Ibiza 2011 editie. Tijdens Pleasure Island op 11 juni as. zal er een speciale anthem show op de mainstage geprogrammeerd worden, voorzien van indrukwekkende visuals.

Bekijk hier de officiële videoclip:

Marco V - Rock The Boat (Pleasure Island 2011 Theme) is vanaf heden te krijgen op portals als Dance-Tunes, Beatport, Traxsource en Trackitdown, en vanaf vrijdag 10 juni tevens op iTunes. De single release bevat extra remixen afkomstig van Sherry Flavour, Melvin Reese en het Zuid Afrikaanse duo Dirty Herz.

www.pleasureislandfestival.nl
www.selektedmusic.com
www.marcov.nl