MUZIEK: de enige boodschap op Marco V zijn nieuwste album

07-04-2009 @ 11:05

Zijn single ‘Coma Aid’ is momenteel niet van de radiostations af te slaan en ook de  nieuwste single ‘Unprepared’ zorgt  al voor veel commotie in club land.  Marco V is ‘hotter’ dan ooit tevoren en staat op het punt zijn album aan de wereld te showen, getiteld Propaganda.

Propaganda is een smeltkroes van stijlen, waar progressieve house beats, electro sounds en trance invloeden samensmelten. Met zijn inmiddels derde studio album Propaganda laat Marco V wederom zien hoe veelzijdig hij is als artiest en waarom hij al jaren niet in een hokje te stoppen is. De hit ‘Coma Aid’ en de volgende week te verschijnen single ‘Unprepared’ dienen alvast als ‘tastemakers’ voor het binnenkort te verschijnen album.
Altijd op zoek naar de muzikale grenzen, heeft Marco V ditmaal ook gezocht naar een extra dimensie bij het concept artiesten album. Hiervoor is hij de samenwerking aangegaan met de bekende Engelse illustrator Vee Ladwa. Vee is ondermeer bekend van zijn werk voor de Marvel strip ‘Fantastic Four’ waarvoor hij diverse illustraties leverde. De samenwerking heeft iets unieks opgeleverd, wat te zien zal zijn zodra het album in de winkels ligt.
Ter gelegenheid van de release van het nieuwe album zal er 1 mei aanstaande een Propaganda release party plaats vinden in Amsterdam op een nog nader te noemen locatie. Kaarten zijn zeer beperkt verkrijgbaar en de verkoop hiervan zal later deze week worden aangekondigd via marcov.nl en de Marco V hyves.
De single ‘Unprepared’ is vanaf 14 april’ overal digitaal verkrijgbaar. Het album Propaganda gaat uit komen in 20 landen en zal in Nederland uitkomen op 11 mei.
Maar de fans zijn gewaarschuwd, want dit zal zeker niet het laatste zijn wat er dit jaar te horen zal zijn van Marco V.

Tracklisting:
   1. Unprepared
   2. Treviso
   3. Solitary Confinement
   4. Coma Aid
   5. Chemicals
   6. The Man Who Was There
   7. Ritual Purification
   8. Digital Identity
   9. A Journey Into Sound
  10. Counterpoint
  11. WRC Theme
www.beyourselfmusic.com