BRAINPOWER MULTI PLATINA !

19-10-2009 @ 15:24

Afgelopen zaterdag 17 oktober 2009 ging de theatertour 'Mijn Manier' van Brainpower in première in de Goudse Schouwburg.

Tijdens de uitverkochte show, kreeg Brainpower deze avond een unieke Multi Platinum Combined Sales Award uitgereikt voor de totale verkoop van 200.000 albums. De award werd uitgereikt door de Nederlandse top-componist Tjeerd Oosterhuis. Nooit eerder heeft een Nederlandstalige solo rapper dit bereikt!

Met ongekende gedrevenheid, een gezonde dosis zelfspot en ziekelijk perfectionisme bewandelt Brainpower sinds jaar en dag de dunne lijn tussen harde Hip Hop en gevoelige, persoonlijke teksten, tussen diepe lyrics en catchy refreintjes. Herkenbare emoties zijn een vast gegeven in zijn oeuvre. Met zijn Greatest Hits album, ‘Mijn Manier’, gaat de MC langs 30 theaters in Nederland en België om ongekunsteld zijn eigen ding te doen. Alles zal ten gehore gebracht worden: van de grote hits tot gevoelige klassiekers en zelfs een voorproefje van nieuw Engelstalig werk.

Samen met zijn vaste dj TLM brengt hij de essentie van Hip Hop ten gehore zoals niemand anders dat in het theater doet, in een intieme setting, geheel op zijn manier.

Maandag 19 oktober 2009 is het Greatest Hits 1999-2009 'Mijn Manier', bestaande uit maar liefst 2 CD's (38 nummers) en een DVD (ruim 2,5 uur) verschenen. De nieuwe videoclip 'Mijn Manier' is 2 weken na de release al ruim 100.000 keer online bekeken.
(pias)