Nieuwe mixtape Partysquad op CD

16-06-2009 @ 11:28

Neerlands uiterst succesvolle clubduo The Partysquad brengt in samenwerking met Cloud 9 Music op vrijdag 19 juni "The Partysquad presents: Total Los, de mixtape, volume II" uit. Deel I was in 2008 één van de meest succesvolle mixalbums van het jaar en stond bijna drie maanden in de verzamel top 30 genoteerd. Partysquad bestaat uit DJ Jerry en Ruben (mc) en zijn bekend geworden met singles als "Stuk", "Drop Down" en "Licht van de Laser".
Sinds 2008 is the Partysquad ook bezig de internationale clubscene te veroveren. Na reeds verschillende awards in de wacht te hebben gesleept, is the Partysquad dit jaar genomineerd in de categorie 'beste dance act' bij de TMF Awards.

The Partysquad is de afgelopen periode druk bezig geweest met verscheidene muzikale samenwerkingen, die op de nieuwe mixtape terug te vinden zijn, onder meer met Sidney Samson, Afrojack en Lange Frans. Maar ook speciale internationale samenwerkingen met Soul Queen Erykah Badu in het kader van Dance 4 Life. Daarnaast is er nog een unieke collab terug te vinden met LMFAO, bekend van de knaller "I'm in Miami Bitch". Deze track zal later dit jaar gereleased worden als single. Surinaams toptalent Damaru passeert ook de revue in een collab met The Opposites & Dio. Dit alles gemixt met de meest eclectische selectie van upfront tracks en exclusieve bangers van The Partysquad zelf.
De roemruchte Total Los Zomertour in samenwerking met TMF zal dit jaar wederom veel clubs in Nederland, Spanje en Portugal op stelten zetten. Op 22 juni zal dan ook in de Amsterdamse Jimmy Woo de officiële release party plaatsvinden van de nieuwe mixtape.

optredens: o.a.
Amsterdam Jimmy Woo op 22 juni
Hilversum Alive op 27 juni

PARTYSQUAD "TOTAL LOS! VOL.2"
Releasedatum: 19-06-2009
Label:    CLOUD9 MUSIC
Bestelnummer CD: CLDM2009027
rodeo music