THE PARTYSQUAD IS WEER COMPLEET

01-06-2010 @ 10:27

DE COMEBACK VAN DJ JERRY NIEUWE SINGLE 'WELKOM TERUG' (FT. THE OPPOSITES)

Ruim anderhalf jaar geleden werd het succes van The Partysquad plotseling wreed verstoord. DJ Jerry kreeg een auto-ongeluk op Ibiza en raakte ernstig gewond. Na 6 weken in coma te hebben gelegen begon een lange periode van herstel en revalidatie. Niet alleen lichamelijk, maar vooral geestelijk een enorme opgave, want grote delen uit zijn geheugen waren verdwenen. Daardoor heft Jerry het afgelopen jaar langzaamaan weer opnieuw kennis moeten maken met zijn dj setup en veel muziek uit het verleden. Zelfs zijn rijbewijs moest Jerry tijdens deze herstart opnieuw halen. Met veel hulp van Ruben, vrienden en familie pakte hij de draad op en knokte zichzelf weer terug naar de Jerry die hij ooit was.

Het verhaal over het ongeluk en de periode erna is tot op heden niet naar buiten gebracht. Het was te heftig, te emotioneel. Maar 'the only way is up' en wanneer er veel dingen goed gaan krijgen ook de minder goede dingen een plekje. De toekomst belooft weer veel moois en Jerry is klaar om te praten over wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd.

Op maandag 21 juni zal Jerry weer voor het eerst officieel achter de
draaitafels stappen tijdens een speciaal comeback-event in de Amsterdamse Club Air (de voormalige iT) met veel special guests als: The Opposites, Dio, Sidney Samson, Henzel & Disco Nova (VAgE gASTEN), Bassjackers, Don Diablo, The Flexican & Sef (Flinke Namen), Alvaro, K-Fresh and more.

Bij een comeback horen natuurlijk ook nieuwe tracks! Onlangs vlogen Jerry en Ruben samen met Big2 en Willem van The Opposites naar Spanje om daar de video te draaien van hun nieuwe single 'Welkom Terug'. De knallende dance/hiphop crossover heeft een ietwat volwassener sound dan in het 'pre-ongeluk leven', de mannen zijn dan ook 2 jaar en flink wat ervaringen rijker.

Naast deze single releast The Partysquad een nieuwe Total Los mix CD, deel drie alweer. Op deze cd staan o.a. nieuwe tracks van The Partysquad die tijdens Jerry's break zijn geproduceerd in New York. Ook zijn er weer wat opmerkelijke internationale samenwerkingen. Zo leverde The Partysquad bijvoorbeeld de hook voor de nieuwe Estelle track 'Freak', geproduceerd door David Guetta en Afrojack. Met laatstgenoemde producer is onlangs ook de track 'Amsterdamn' uitgebracht.

The Partysquad zal meteen na de comeback o.a. sets draaien tijdens de TMF Awards 2010 en de SLAM!FM Beachbreak. Tevens zal het duo zes weken lang gaan touren langs populaire Europese badplaatsen in Spanje, Italië en Griekenland maar ook Suriname, Curacao en Aruba worden aangedaan.

http://www.ThePartysquad.com