DJ Sidney Samson op tournee door VS samen met LMFAO

06-05-2012 @ 15:39

Dat het goed gaat met de Nederlandse dance, The Dutch Dance, is voor velen een bekend gegeven, niet alleen Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack, Dash Berlin, Fedde LeGrand, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Laidback Luke, Sander Kleinenberg veroveren de wereld met hun Dutch Dance, ook Headhunterz, Hardwell, Chuckie, Noisecontrollers, W&W, Angerfist, Showtek, D-Block & Stefan, en recenter ook bijvoorbeeld R3hab, Bingo Players, Bart B.More, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino. Echter bij het grote publiek zijn veel populaire Nederlandse club dj's bekender over de grens dan in eigen land.

Eén van die veel gevraagde dj’s van ‘Dutch Dance’ is Sidney Samson. Augustus 2011 kondigde hij aan met een nieuwe single te komen samen met Lil Jon, toch één van de bekendste hiphop sterren van de VS. De single “Mutate” werd uitgebracht op Sidney’s eigen label Rock The Houze. Eerder was hij al succesvol met een remix van LMFAO voor de single ‘Champagne showers’, en maakte hij ook remixen voor o.a. Katy Perry, David Guetta, en Rihanna.

Sidney Samson, is vrijwel constant wereldwijd aan het touren. Vooral in Amerika o.a. veelvuldig in Las Vegas, New York. In 2011 trad Sidney buiten Nederland meer dan 110 keer op. Hij brak in 2009 wereldwijd door dankzij zijn hitsingle ‘Riverside’ die in tientallen landen een hit werd. Met ‘Riverside’ scoorde hij goud in Australië en begin februari van dit jaar ontving hij ook goud voor ‘Riverside’ in de UK voor de verkoop van 400.000 verkochte exemplaren.

Als klap op de vuurpijl start Sidney eind mei van dit jaar met een uitgebreide tour door VS van 26 optredens samen met LMFAO, de optredens staan gepland tussen 22 mei en 4 juli.

http://www.sidneysamson.com/

https://twitter.com/sidneysamson

downloadlink Mutate