Mojo Concerts introduceert Ticket Trade

02-10-2007 @ 12:03

Mojo Concerts komt vanaf 2 oktober 2007 met “Live Nation Ticket Trade”, een online platform op www.livenation.nl dat muziekfans in gelegenheid stelt om concertkaarten van andere bezoekers te kopen of zelf te koop aan te bieden.
Op het nieuwe webplatform kunnen kaarten van muziekfans worden aangeboden tegen een vast bedrag of per bod d.m.v. een veiling. Voor deze service is Mojo Concerts een samenwerking aangegaan met Viagogo, een concern dat nu al in andere Europese landen kaarten voor concerten en sportevenementen aanbiedt.
Het is overduidelijk gebleken dat fans op zoek zijn naar een gemakkelijke, veilige en betrouwbare manier om concertkaarten te kopen op de secondary markt.” aldus Roberto Traxel, Commercieel Manager van Mojo Concerts. “Ticket Trade biedt een fantastische service aan muziekfans door ze rechtstreeks met elkaar in contact te brengen zonder dat ze gebruik moeten maken van tussenhandelaren.”
Ticket Trade garandeert de échtheid van de kaarten die aangeboden worden in het systeem en voorkomt dat muziekfans valse of geannuleerde kaarten kopen wat op onofficiële sites van handelaren wel voorkomt. Daarnaast is het voor de consument in één oogopslag duidelijk wat de oorspronkelijke prijs is en wat de prijs is die de consument voor het doorverkochte kaartje betaald.
www.livenation.nl is een uitgebreide zoekmachine voor concerten en biedt muziekfans presales, VIP pakketten, reguliere kaarten en Ticket Trade aan waardoor de website hét platform wordt voor concertkaarten. In de nabije toekomst worden alle landelijke Live Nation sites aan elkaar gekoppeld waardoor het voor fans mogelijk is om wereldwijd rechtstreeks concertkaarten te kopen.
www.livenation.nl