Nieuwe band Leaf opent clubtour voor VanVelzen

01-10-2007 @ 14:08

Dit najaar zal VanVelzen langs de Nederlandse poppodia trekken met de "Unwind-Tour". VanVelzen wil de successen van het afgelopen jaar vieren met hun fans. VanVelzen wordt hierin bijgestaan door de nieuwste band van de Tilburgse Rockacademie: Leaf.
Dat het afgelopen jaar bijzonder succesvol is geweest voor VanVelzen zal niemand ontgaan zijn. Het album 'Unwind' leverde VanVelzen in ieder geval 3 dikke hits op: 'Baby Get Higher', 'Burn' en momenteel is de track 'Deep' nog steeds hoog in de charts te vinden. Nederland is dus massaal gevallen voor de voormalig Crazy-Pianos zanger. Naar buitenlands schoolvoorbeeld volgt na een succesvol album een uitverkochte tournee: tijd voor VanVelzen om een feestje te gaan bouwen met de Nederlandse fans. De zanger wordt hierin voorafgegaan door een vrolijk vijftal uit Utrecht en omstreken, luisterend naar de naam Leaf.
'Oh oh oh oh oh oh ohooh, why's my life so boring?' is de vierstemmig gezongen vraag die Leaf aan haar publiek stelt in de debuutsingle 'Wonderwoman'. Leaf zelf heeft alles behalve een saai leven: de band heeft na het winnen van een Telegraaf talentenjacht direct een platencontract gekregen en legt momenteel de laatste hand aan hun debuutalbum 'Life's A Beach'. Toeval wil dat de producer van dit album Holger Schwedt- mede verantwoordelijk is voor de sound van VanVelzen. Met een single in de Top-20 en een albumrelease eind oktober lijkt Leaf klaar voor het grote werk.
Met de nominaties van de TMF Marco Borsato en Beste album Award is het talent van VanVelzen inmiddels erkend door de media en het grote publiek.

voor de speeldata zie www.vanvelzenmusic.com
website Leaf: http://www.leafmusic.nl/