Introducing: Color Ones

18-02-2012 @ 19:33

De Utrechtse vriendenband Color Ones heeft het voor elkaar gekregen dat radio-DJ’s spontaan de pre-release van hun eerste single gingen draaien. Wie het nummer ‘See This World’ hoort, begrijpt meteen waarom. Een zeer aanstekelijk nummer dat nog lang in je hoofd blijft hangen. Een mooie opmaat naar het debuutalbum van de band dat ze op 25 januari 2012 heeft uitgebracht en middels een releaseparty in Paradiso aan het publiek heeft laten horen.
Onbekenden binnen de muziekwereld zijn de leden van Color Ones niet. Als Leaf scoorden ze al een monsterhit met het onweerstaanbare ‘Wonderwoman’ en zanger Martijn Konijnenburg was als componist verantwoordelijk voor de hits ‘Golden Days’ en ‘Bottles’ van Krystl. Zangeres Carolien Borgers, die geen vast bandlid is maar wel regelmatig meezingt, is een bekende naam in de theaterwereld (‘Snars’ en ‘Makkelijk Praten’).

Skiggy Rapz, producer van het Color Ones album, heeft als rapper en man achter de knoppen al een flinke staat van dienst opgebouwd. Zo werkte hij onder andere samen met Eefje de Visser.
Color Ones is een bandje dat met een blauwe bus door het land rijdt op weg naar een optreden. De heenweg kan van alles zijn, maar de terugweg eindigt altijd in Utrecht. Van deze band, geïnspireerd door Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay en zelfs een vleugje 2-Pac, gaan we nog veel horen!

Color Ones "Color Ones"

Tracklisting :
01. See This World
02. Live Forever
03. Golden
04. Time
05. Barcelona
06. Bella Luna
07. Hide Out
08. EAO
09. New York
10. Quiet Limelight

bestelnr CD: 092360
genre: Pop / Rock
label: Pelican Music
release: 25-01-2012
distr. Bertus
downloadlink album

http://www.color-ones.nl/

http://www.facebook.com/Color.Ones

https://twitter.com/#!/colorones