Festivaldebuut ex-zangeres Leaf op Beatstad Heats The Hague

16-07-2009 @ 15:07

Opwarmfestival biedt ook aan nieuw talent een kans
Annemarie Brohm, de voormalig zangeres van de groep Leaf, geeft op vrijdag 28 augustus voor het eerst een festivalconcert tijdens Beatstad Heats The Hague op de Grote Markt in Den Haag.

Om regionale bands in de spotlights te zetten, wordt ook dit jaar op de vooravond van het Beatstad Festival een opwarmfestival gehouden op de Grote Markt in het centrum van Den Haag. Onder de naam Beatstad Heats The Hague wordt op vrijdag 28 augustus aan nieuwe acts de kans geboden om zich in een professionele setting te presenteren aan een groot publiek. De acts die optreden maken allen kans om door te breken, en dus ooit zelf op het Malieveld te staan op één van de volgende afleveringen van het Beatstad Festival. Het is voor een aankomende band essentieel om zoveel mogelijk podiumervaring op te doen. Niet alleen wat betreft de podiumervaring zelf, maar ook wat betreft de publiciteit en organisatie. Tijdens Beatstad Heats The Hague 2009 treden vier veelbelovende acts op.
Yasmin
(19.30 - 20.00 uur)
Valerius (20.30 - 21.15 uur)
Anny (21.45 - 22.30 uur)
Splendid (23.00 - 24.00 uur)

Beatstad Heats The Hague wordt georganiseerd door AT Events i.s.m. de R.G. Ruijs Stichting en de Stichting Evenementen Grote Markt. Het festival wordt gepresenteerd door Gerard van den IJssel.

Op het Beatstad Festival zelf zullen zaterdag 29 augustus vanaf 15.30 uur op het Malieveld de artiesten Rigby, Stereo, Miss Montreal, Alain Clark, VanVelzen en de Britse rocksensatie Keane optreden. Kaartjes voor het festival kosten €25 en zijn verkrijgbaar via www.beatstad.nl .