Showtopper Dreamgirls in juni op DVD

10-04-2007 @ 15:14

Paramount Home ®Entertainment Benelux brengt 28 juni 2007 de verpletterende filmhit en winnaar van twee Oscars en drie Golden Globes®: DREAMGIRLS uit op DVD, Blu-ray en HD-DVD.
DREAMGIRLS bevat fenomenale optredens van sterren in een rijk en bruisend verhaal over roem, fortuin en de offers die daarmee gepaard gaan. In de film zien we Oscar®winnaar Jamie Foxx, Grammy®award-winnares Beyoncé Knowles, Golden Globe-winnaar(c) Eddie Murphy en nieuwkomer Jennifer Hudson in een rol die haar een Oscar® en een Golden Globe® opleverde voor de Beste Vrouwelijke Bijrol.
DREAMGIRLS wordt verkrijgbaar als DVD van één disc met 12 uitgebreide en alternatieve scènes, inclusief Jennifer Hudsons optreden en een door Bill Condon geregisseerde muziekvideo voor Beyoncé’s nummer Listen, dat voor een Oscar werd genomineerd. Daarnaast is DREAMGIRLS ook verkrijgbaar als een special edtion Deze dubbel-DVD, Blu-ray en HD DVD bevat een schat aan opwindend bonusmateriaal met 12 uitgebreide alternatieve scènes, waaronder een exclusief, nooit eerder vertoonde vertolking door Jennifer Hudson van Effie, Sing My Song, een lange documentaire met de titel Building the Dream, kijkjes achter de schermen bij kostuumontwerp, montage en licht, audities en screentests van de cast, previsualisaties en nog veel meer.