Extra concert Barbra Streisand op 10 juni in ziggo dome amsterdam

09-04-2013 @ 19:03

Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten geeft Barbra Streisand een extra concert op maandag 10 juni in Ziggo Dome in Amsterdam. 

Voor het eerst in de geschiedenis geeft ze concerten in Tel Aviv, Amsterdam en Keulen en na zes jaar keert ze dan eindelijk terug naar Londen en Berlijn. Barbra Streisand Live staat garant voor een magische avond met tijdloze hits waarbij ze haar elegante stem combineert met zelfspot en haar charmante karakter.

Omringd door een groot orkest en met speciale gasten Chris Botti, haar zoon Jason Gould en zus Roslyn Kind, die ook allen vorig jaar optraden in Streisands uiterst succesvolle tournee door Amerika en Canada, Back to Brooklyn, belooft Barbra Streisand Live een heerlijke avond te worden voor alle fans.

De tour begint deze zomer op 1 en 3 juni in de O2 in Londen, gevolgd door het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 6 juni en vanwege de grote vraag naar kaarten nu ook op 10 juni. De andere showdata die aan de tour zijn toegevoegd zijn 12 juni Keulen in de Lanxess Arena, 15 juni Berlijn in de O2 World en 20 + 22 juni geeft ze voor het eerst een optreden in Tel Aviv in het BloomField Stadium.

Barbra Streisand is de enige zangeres met zoveel grootse prijzen op haar naam. Zo ontving zij 10 Grammy's – waaronder de Grammy Lifetime Achievement en Grammy Legend – 51 gouden, 30 platina en 13 multi-platina albums. Volgens de RIAA is Barbra Streisand de best verkopende vrouwelijk artiest in de geschiedenis en de enige vrouw die de top 10 beste verkopende artiesten aller tijden heeft bereikt.

Als ongeëvenaard artiest met onderscheidingen en talenten op vele gebieden heeft Barbra Streisand haar stempel gedrukt als actrice, zangeres, regisseur, producent, scenarioschrijver, songwriter, filantroop, fotograaf, acteur en activist

Barbra Streisand is de enige artieste die zowel een Oscar als een Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America, Golden Globe, National Medal of Arts en Peabody Awards heeft ontvangen. Bovendien is zij opgenomen in het Légion d'honneur (Legioen van Eer) van Frankrijk en the Lifetime Achievement Award won van het American Film Institute. Sterker nog, zij ontving zelfs 2 Oscars, 5 Emmy’s, 10 Grammy’s, 1 Tony en 12 Golden Globes, waaronder de Cecil B. DeMille Award. Ook was zij de eerste vrouwelijk filmregisseur die de Kennedy Center Honors in ontvangst mocht nemen. De drie films die zij regisseerde kregen gezamenlijk 14 Oscar-nominaties.

Over Chris Botti: Sinds hij de CD When I Fall In Love uitbracht in 2004, is Chris Botti de best verkopende Amerikaanse instrumentalist. Hij bereikte sindsdien met succes een zeer breed publiek en zijn samenwerking met PBS leidde tot vier jazz-albums die de eerste plaats bereikten en vele gouden en platina albums en Grammy’s.

Over Jason Gould: Jason Gould is schrijver, regisseur en nu ook zanger. Hij bracht zijn eerste EP uit in 2012 en deze werd warm ontvangen en stond op #1 in de lijst voor mp3-compilaties in de categorie Broadway & vocalisten op Amazon. Gould speelde in Say Anything (in 1989) en in The Prince of Tides (1991), door Streisand geregisseerd. In 1997 maakte hij zijn debuut op West End in het stuk The Twilight of the Golds en schreef, produceerde en regisseerde hij de korte film Inside Out.

Over Roslyn Kind: Roslyn Kind is een dynamische en uiterst getalenteerd entertainer die een succesvolle loopbaan heeft op velerlei gebied. Zij bracht goed ontvangen albums uit (Give Me You, This is Roslyn Kind, Come What May), stond voor uitgekochte zalen op Broadway (3 from Brooklyn) en trad op in de beste zalen en nachtclubs in de hele wereld (Lincoln Center, The Greek Theater en het Café Royal in Londen). Met haar artistieke kwaliteiten voelt zij zich zeer thuis zowel op het podium, als op het witte als met het uitgeven van albums.

Barbra Streisand Concert Tour Data:
1 juni O2 Arena - Londen UITVERKOCHT
3 juni O2 Arena / Londen
6 juni Ziggo Dome - Amsterdam UITVERKOCHT
10 juni Ziggo Dome - Amsterdam KAARTVERKOOP START 12 APRIL
12 juni Lanxess Arena - Keulen
15 juni O2 World - Berlijn
20 juni Bloomfield Stadium - Tel Aviv UITVERKOCHT
22 juni Bloomfield Staium - Tel Aviv KAARTVERKOOP START 11 APRIL

Barbra Streisand fans krijgen de kans om tickets te kopen voordat de reguliere kaartverkoop begint. Ga naar barbrastreisand.com voor meer informatie.

Kaartverkoop start 12 april om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

Ga naar tunedhospitality.nl voor Hospitality Packages.